Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koniec ?

W mym lesie głucha cisza.
Żaden ptak nie zaśpiewał.
Żaden kwiat się nie uśmiechnął.
Tylko drzewa cichy szum.

Na mej plaży błogi spokój.
Słońce powoli kryję się w horyzont.
Ostatnia fala spokojnie odpływa.
Na piasku ślady naszych stóp.

Tym lasem i plażą jest serce moje,
Które dla Ciebie cały czas biło.
Tymczasem Ty inaczej wybrałaś.
Za nas dwoje zdecydowałaś.

11 999 wyświetleń
65 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!