Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziennik

W mym dzienniku czyste karty
Już od lat nic nie pisane
Carpe Diem - głupie żarty

Nasze życie jest zbyt szklane

1621 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    8 January 2018, 23:46

    Posklejałeś/aś/ się i bez kleksa zapis jest..