Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Idea"

W mroku garderoby
na gwiazdach krążących w nocy
tam gdzie planety znajdują swe domy
a słońce i zorza polarna na dwie w jednym odbiciu
nieporównywalne strony

ponad to wszystko nic nie zastąpi mi Ciebie
słowa wyryte na orbicie -
moc ich strzeże
uciekający od błędu na szlaku odpowiedzialności
pogłębiony zaostrzeniu ukrytej w czułości

perspektywa wyboru własnych dróg
my a oni nie powiązany krój
najdroższy skarbie oddalmy się potajemnie z codzienności
zatopmy deszcz w objęciach miłości
rozmowa obali wszelkie zniechęcenia
wierność, zaufanie i miłość to nasza idea

9433 wyświetlenia
102 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!