Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spełnienie marzeń.

W momencie
Gdy poznałem smak
Twoich czułości
Nie znajduję już
Sensu
Aby spróbować
Innych
Natchnień
Pobudzających duszę
Do odnajdywania
Nowych doznań

52 586 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!