Menu
Gildia Pióra na Patronite

W mokrym szepcie ust
w słońca promieniu
w nocy bezsennej
widzę Ciebie...

w ciszy bezbarwnej
w milczeniu namiętnym
w dniu rozmarzonym
słyszę Ciebie...

w wiatru powiewie
w łezce uśmiechu
w śnie rozbudzonym
czuję Ciebie...

w liter szeleście
w spojrzeń muśnięciu
w smaku dotyku
kocham Ciebie...

78 384 wyświetlenia
347 tekstów
254 obserwujących
  • Voyage

    25 October 2010, 17:16

    zatopić usta bym chciał w tym szepcie...

  • 22 July 2010, 18:47

    Miłość... Ten kto jej nie zaznał, a choćby bogactwa gromadził ten jest biedny, a kto jej zaznał i stracił niech się cieszy że ją miał... Koniec mojej filozofii a co do wiersza, jest taki jaki powinien być wiersz, czyli czysty, przyjemny i szczery.

  • Voyage

    22 July 2010, 16:44

    miłość , miłość, miłość...;)

    wspaniale..