Menu
Gildia Pióra na Patronite

KWITNIENIE

w moim ciele
pod korą
głośno bije serce
sok tętni w uszach
gałęzie mdleją
pod ciężarem liści
zbyt mocno
kwitnę

27 737 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!