Menu
Gildia Pióra na Patronite

W moich snach

W moich snach
Ty
I Twoja rozpalona twarz
I błyszczące oczy.
W moich snach
Zapach nasz
I szept, który łaskocze.
W moich snach
Razem znów
Bez słów i milczenia.
W moich snach
Słodkich snach
Bez łez i odrzucenia…

6060 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
  • 16 May 2010, 22:19

    czułe
    takie delikatne
    +

    (przypomina mi się zespół Myslovitz i ich przecudne piosenki)