Menu
Gildia Pióra na Patronite

Osiem w skali beauforta

w moich snach przychodzi mężczyzna
jak wiatr w korony drzew
wczepia się palcami w krucze włosy
w źrenicach widzę - dziewczyna
pełnymi ustami i biodrami
wypełnia jego podbrzusze
ciepłe i miękkie pulsuje
sokami jak rozjątrzony pies

krwawię
modlę się przez sen
próbując uspokoić burzę

Sylwia Pryga

40 721 wyświetleń
285 tekstów
27 obserwujących