Menu
Gildia Pióra na Patronite

W moich marzeniach
Ty pierwszy podnosisz słuchawkę
I wykręcasz mój numer.
Potem mówisz mi
Jak bardzo tęsknisz i jak brak Ci mnie i moich ust.
I nie muszę już czekać, bo znów idziesz obok
I trzymasz moja dłoń w swojej.
Niestety nie zdążyłam
Dokończyć życzenia
Nim przeminął blask
Spadającej gwiazdy…
I nie wiem czy łzy
Wylewane w poduszkę
Moczą ją słusznie…

6059 wyświetleń
33 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!