Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

...

W miłości żyje Bóg najczulszy.
Ten co otula i ten co całuje.
Ten który jest gdy, każdy patrzy w swoją stronę.
Co nie pozwala zapomnieć.
W miłości żyje Bóg najczulszy.
Gdy rękę podajesz leżącemu,
Ten sprawia że ból mija.
Ten co sprawia że znów boli
tyle że z kochania.
W miłości mieszka Bóg najczulszy.
Bo on szuka takiego mieszkania,
dwóch serc by połączyć
w nierozerwalny łańcuch powstawania.

234 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!