Menu
Gildia Pióra na Patronite

W miłości trzeba się zanurzyć
Jak w kobiece piersi wtulić
Zapomnieć o wszystkim na chwilę
Scałować złość, żal i smutek
Celebrować Ciebie , smakować
Pod kołdrą uczuć, pod pledem szczęścia
Z zapachem wonnym kwiatowego uniesienia
Słodkim aromatem czekoladek
Cierpkości wytrawnego wina
Kochaj ponad codzienność
Ponad szlaban zakazu
Kochaj we śnie i na jawie
Gdy noc ciemnieje, a płomień świec goreje
Kochaj i bądź każdym zmysłem, słowem, dotykiem
kochaj…z wadami i bez
z pustym portfelem , czy złotą kartą
Kochaj namiętnie , gdy wiek swój osiągniesz
Siwizną skroń pokrytą głaszcz czule
Kochaj mową , cierpieniem, gdy koniec nastanie
kochaną być i kochać...na zawsze.

9500 wyświetleń
83 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!