Menu
Gildia Pióra na Patronite

każdy ma w sercu chatę, w której chroni się, gdy pada deszcz. (net)

Teksty z obrazami - każdy ma w sercu chatę, w której chroni się, gdy pada deszcz. (net) - motylek96
każdy ma w sercu chatę, w której chroni się, gdy pada deszcz. (net) - motylek96

w milczeniu ukryję miłość
dam schronienie słowom
z myśli utkam gobelin

pozbieram kamienie z drogi

potem rzucę się w otchłań
twoich ramion

przepłynę meandrami żył
do serca

zostanę

tatuażem zdobiacym dusze

http://youtu.be/LKe831rJW5w

135 808 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!