Menu
Gildia Pióra na Patronite

***jeśli nadejdziesz

w milczeniu koniecznym
malujemy obrazy
igraszką się stając
- jakiegoś jutra

zawsze będziesz
otwartą kartą

- nigdy nie będziesz
moją własnością

39 355 wyświetleń
251 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!