Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dedykowane Tobie

W międzyczasie,
nie spostrzegłam,
kiedy mój cień
zaczął stawać się mniejszy.
Czuję to każdą niknącą cząstką.
Dobrze.. tak..
zniknę..
-
Jedyne czego oczekujesz to..
- spokój ?
W takim razie
Jedyne co mogę dać, to..
- cisza

130 919 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
  • 24 May 2021, 19:38

    to jest bardzo dobry, subtelny wiersz!