Menu
Gildia Pióra na Patronite

Alcoholism 2

W mej duszy Panie
topię smutek w gorzale
w mej głowie lasy posępne
na ceracie żale
odziane strzępami
serce mrozem skute
anioła nie słucha...
Na szybie mrozu
inicjały chucham...
życie moje w zalążku
a ja zrywam się
gdzie oczy prowadzą
i gdzie skrwawione stopy
depczą pustkę butelek...
W obłędzie i amoku
wszystko szalone...
i tylko jeszcze umiem
Dopomóż mi Panie!

10 251 wyświetleń
160 tekstów
45 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!