Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pudełeczko

W małym pudełeczku
złożyłam:
ciepło Twojego czułego dotyku,
ślady opuszków palców błądzących po moim nagim ciele,
smak pocałunków złożonych na ramionach,
szczyptę Twojego zapachu, gorącego oddechu,
kilka spojrzeń, objęć, szeptów.
Udekorowałam wstążką utkaną ze wspomnień,
schowałam, zamknęłam.

Pozwól mi zapomnieć, gdzie klucz odłożyłam
Panie…

7836 wyświetleń
46 tekstów
4 obserwujących
  • DnL

    3 June 2012, 22:42

    "słodkie"- nie będę doszukiwać się ironii. Po prostu dziękuję :)

  • R.A.K.

    3 June 2012, 17:36

    słodkie