Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wielki

w małych gestach jest zawarta tajemnica
twojej osobowości
rozdając je
nie prosząc o cokolwiek
poznają cię kim jesteś

wielcy
nie chcieli pomników
a jednak im postawili
ty również
a choćby od banalnego
możesz stać się kiedyś nim

bycie takim
nie jest się za życia
lecz wtedy
kiedy tego kogoś
już braknie

8196 wyświetleń
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!