Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ławeczka

W majowy wieczór
stoi samotna,
rozsycha się z tęsknoty.
Nie ma dziewczęcia
i nie ma chłopca,
co czynić miał zaloty.
Nikt tu nie przysiadł,
nie trzyma się nikt za ręce.
Nawet latarnia smutna stoi
i świecić jej się nie chce.

56 929 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!