Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brak żetonu

W łzach wybiegła w stronę deszczu
Poplamiona suknia cała
W zawartości ciało miała
Suknia jak ściera
Ciało jakby umiera
Wypiorę ci kiece
Do pralni polecę
Odplamiacza trochę użyję
I ciało twe obmyje
Powiem ci więcej
Poplamiłaś mi ręce
Teraz rozumiem
Też sam odmyć nie umiem
Pomogę tobie a ty mi
Wyjść przez te zamknięte drzwi

1642 wyświetlenia
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!