Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

W lustrze wspomnień
Odbija się różnica
Jak tajemnica
Którą powierza się
Tylko raz
Będziemy co dnia
Ślepo we mgłach
Wyobrażeń
Z nadzieją że zbudzi
Je czas

11 809 wyświetleń
72 teksty
0 obserwujących
  • kukaczka

    8 November 2021, 18:07

    ..czas tylko przemija,
    myśl i czyn budzi..🍁

  • 8 November 2021, 14:55

    Tak, jeśli taka jest wola chociaż jednej strony...

    od Eneida