Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Brama na szeroki świat "

W lazurze morza jawi się
A może to tylko piękny sen
Brama na szeroki świat
Istnieje wewnątrz nas

Kiedy pytasz przyjacielu mój
Schowaj głęboko ostry nóż
Zatop wspomnienia złe
Przecież nie jest aż tak źle

Brama na szeroki świat
Jest we mnie
Jest w Tobie
Jest w Nas

Popatrz na ocean
Wypłynąłeś już
Schowałeś ostry nóż
Rozpocząłeś nowe życie

W marzeniach się zatraciłeś
Bramę na szeroki świat otworzyłeś..
Żyjesz więc zwyciężyłeś

...
15.04.2023
16:45 - 16:49

281 593 wyświetlenia
2731 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!