Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Przyszłaś do mnie "

W księżyca blasku
Wiersze się piszą
Uczucia w potrzasku
Na sukces liczą
Między ciszą a ciszą
Potok słów rwący
W milczeniu zasypia
Przyszłaś do mnie
Pocieszyłaś łzy osuszyłaś
Do poduszki głowę mi przytuliłaś
A ja Cię uśmierciłam
Tak prozaicznie zabiłam
Jak żyć bez nadziei
Na sen

20.04.2022
22:42

281 677 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!