Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Pomiędzy...nami "

W krajobrazie twoich słów
przeglądam się codziennie
w zapachu naszych chwil
sens mojego życia istnieje

gdy ciepłe dłonie

powędrują po ciałach
niczym przewodnik
po zakamarkach duszy
kolorytem najpiękniejszych
barw namalujemy
nieskończone jutro

każdego dnia nawet z oddali
czuje twoje gorące spojrzenie
a słodycz ust jak nektar Bogów
upija wszystkie myśli codziennie
i serca zaglądają w głąb siebie
czasami przez uśmiech
czasami przez łzy

bo cóż piękniejszego

niż miłość
która pomiędzy nami
istnieje.

Julka.

54 913 wyświetleń
428 tekstów
95 obserwujących
  • tknp

    27 November 2011, 18:09

    ,,Janie...tak więc..." na zdrowie"...:):) tylko się się...upij :),, przecież tu nie chodzi o upijanie się a o UPAJANIE POEZJĄ

  • Sol 8

    27 November 2011, 11:37

    serca zaglądają w głąb siebie
    czasami przez uśmiech
    czasami przez łzy
    bo cóż piękniejszego
    niż miłość która
    pomiędzy nami
    istnieje.

    Pięknie Julio cudownie to zakończyłaś
    Pozdrawiam cieplutko :))

  • Julka 10

    26 November 2011, 23:25

    Janie...tak więc..." na zdrowie"...:):) tylko się się...upij :)

    Magdo...i oby nigdy się to jutro nie skończyło :)

    ponoć to imię "mówi" dużo o naszej osobowości, chyba nie miałam innego wyjścia jak to..Julia :):)

    Dziękuję i serdecznie pozdrawiam życząc Wam pięknego weekendu :)

  • giulietka

    26 November 2011, 22:47

    Nieskończone jutro to najlepsza pora kochanków... ;)
    Pozdrawiam prawdziwą Julię;)

  • tknp

    26 November 2011, 22:06

    każdego dnia nawet z oddali
    czuje twoje gorące spojrzenie
    a słodycz ust jak nektar Bogów
    upija wszystkie myśli i...
    serca zaglądają w głąb siebie
    czasami przez uśmiech
    czasami przez łzy
    ten fragment podoba mi się zawsze reaguję na ,,nektar Bogów ,,