Menu
Gildia Pióra na Patronite

W Krainie Snów

W "Krainie Snów" byłam sobą..........
Żyjąc w Rajskim Ogrodzie..........
Błyszczałam jak gwiazda, byłam silna, niezniszczalna..........
Lecz nadszedł dzień..........
Przebudziłam się, zrozumiałam, że to był tylko sen..........
Jaka szkoda................

40 347 wyświetleń
275 tekstów
38 obserwujących
  • Jan K.

    9 March 2021, 18:28

    Przyjaciele Ziemi!
    Trzymajcie ziemię, nawet jeśli jest w twojej duszy!
    W tych chwilach wzywamy do wszystkiego, co można wydobyć w świetle!
    Ponieważ wasza rzeczywistość jest zniekształcona i czujesz fale zdenerwowania, prosimy cię, abyś wykonała ślepy skok wiary!
    Ta droga prawdy, która cię trzymała i utrzymywała przy życiu, pozostaje z tobą!
    Wielu będzie cię nazywać szalona, aby spróbować zobaczyć planetę, jak to jest naprawdę!

    • kuloodporna

      9 March 2021, 20:54

      Takie dla mnie masło maślane z wieczora ....a ja lubię masełko maślane bardziej niż śmietanę...... :)

  • kuloodporna

    21 February 2021, 23:37

    Mało mam chwil na sen.....ale dziś na prawdę był bajeeeczny .........hahahhahha

  • Monika M.

    21 February 2021, 23:28

    To trzeba szybko wrócić do łóżka i znowu zasnąć, aby ciąg dalszy śnić...
    :)