Menu
Gildia Pióra na Patronite

Coś za coś, po to by...

W koronny, smutny poranek,
Gdy z łóżka wyleźć się nie chce,
A trzeba....
Przypomnij sobie błękit nieba
Przecież to wszystko przed tobą jeszcze!
A te pochmurnie koronne, deszczowe dni,
Sprawią, że docenimy piękno
Zwykłych, słonecznych i ciepłych chwil.

56 980 wyświetleń
467 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!