Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płomień namiętności serc

W kominku miłości
Płomieniem drewna uczuć
Rozpalona iluminacja w sercach
Rozproszone światło ognia
Śladem uniesienia pragnienia
Szampanem namiętności
Prażąca czerwień ust
Dotyka drżącego gorąca
Musująca rozkosz pocałunków
Emanuje w bliskości
Porywający temperament
Zamyśleniem zakochanych.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!