Menu
Gildia Pióra na Patronite

Holometabolia

W kokon mysli
otulona
nie mogę zasnąć
pełzając po parapecie życia

Przepoczwarzam się
w gąszczu
zbyt wielu niewiadomych

Czas palcami przyszłości
rozerwie pancerz

stanę się kobietą

Na motylich skrzydłach
uczuć
pofrunę gdzie mi wskażesz

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 21 May 2018, 11:47

    @fyrfle świat , cały świat

  • fyrfle

    21 May 2018, 08:49

    Ciekawy wiersz, myślę, że będzie miał wzięcie, a ja się zastanawiam - co jest poza parapetem życia?