Menu
Gildia Pióra na Patronite

W twoim sercu

W kamieniołomach twego serca
Odnajduję wyprasowane uczucia
Pozbawione koloru obietnic
Łata na łacie przykrywa żal
Wyszarpane i niejasne słowa
Bez refleksji i pewności jutra
Cała zamieniam się w krzyk
I ta obłędna myśl ... proszę odejdź ...

7100 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!