Menu
Gildia Pióra na Patronite

space___

w kalifornii dni nieco krótsze
a starość – już obecna
w kontraście minionych chwil

czas jak chemia

obrazy nasiąkające ścianami
snujemy się w mieście ze snu
pośród hologramów

szkarłatnych jak miejsce dla kogoś innego

to miłość pozwoli mi odejść
gdy zadurzenie nadal będzie wabić
skrawkiem obłoku w kącie oka
ty _ spice* in time

30 300 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    10 March 2019, 14:15

    Magdo, dziękuję z całego serca.