Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

W kakofonii niedźwięków
Nie idę
Nie do Ciebie
Nie krzyczę
Nie wołam
Nie błagam
Niczyim już głosem
W dysonansach niedźwięków
Nie patrzę
Nie szukam
Nie tonę
W niczyich już oczach
W utworach niesmutków
Nie biegnę
Nie zmierzam
Nie lecę
W niczyją już stronę
Nie jestem
Nie żyję
Nieświadomie
Niemartwo
Bez Ciebie

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    29 March 2013, 22:01

    Dziękuję za to,że znalazłyście czas,by się zatrzymać...

    Pozdrawiam...

  • 20 March 2013, 16:46

    Piękne :)
    Pozdrawiam.

  • UniiQuue

    20 March 2013, 15:26

    Ładnie Ci wyszła ta kakofonia ;)