Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Miejsce na ziemi "

W kadrach życia
Oni znaleźli się
Miejsce na ziemi

Patrzą w obiektyw
Obiektywnie
Dostrzegają inność

Ich drogi i czas
Uczucie jeden cel
Nadzieja trwa

Co jeszcze dostrzegają
Nowe szanse cele
Marzenia wspólne

Miejsce na ziemi
Ona i on
Sobie przeznaczeni

19.04.2022
13.24

281 001 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!