Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ty wiesz.

w kącie moich ust
gdzie kroi się uśmiech
kiedy myśli o Tobie
zaczynasz żyć
każdego dnia od nowa
daję Ci życie rankiem
byś odeszła wieczorem
w zapomnienie
nużąc się w wargach
napiętych od pragnienia
by skosztować całą Ciebie
przepełnioną odchodzącym dniem
kojącym się przed nocą
gasząc światło
oddajemy się naszym wewnętrznym
wołającym głosom.

13.12.2011

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!