Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieodgadniony

W jej myślach
On Nieodgadniony
Kanion Szczęścia
Na głębokość serca
Bliznowaty i stromy
Do Miłości stworzony
Czy dla niej
Pytała
Odpowiedzi nie dostała
A jednak...Kochała

24.08.2021
20:40

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!