Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Ściśle tajne "

W jego słowach Miłość
Przyczajony tygrys
Próbuje oswoić serce
Kochając skrycie
Skraca swoje życie

Ona - cicha Wyspa bezludna
Ma swoje pragnienia
Potrzebuje zaludnienia
Trwając w cierpieniach
Szuka zrozumienia

Ściśle tajne znaki
Morsem wysyła
Nie trafiają do niego
Serce rytm zmienia
Przyczajony tygrys umiera

A taka piękna Miłość...

23.08.2021
16:35

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!