Menu
Gildia Pióra na Patronite

" (U)lotna "

W jednej sekundzie
Zawarta myśl (u)lotna
W galaktyce krąży
Spłoszona oddechem
Wypowiedzianym słowem
Serca biciem
Sześćdziesiąt czy sto...
Na minutę to mało
Gdy uczucie złości
W nim narastało
A co z Miłością
Omdlenia i inne
Częstoskurcz jest normą
Ulotność doznań
Zapamiętam
Równowagi stan
Wracam do rzeczywistości
Mojej na ziemi ulotności
Przemijam (u)lotna Ja

....
26.02.2022
19:00

281 851 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!