Menu
Gildia Pióra na Patronite

ciche dni

w jednej myśli
zasznurowane słowo
głowa pęka jak balon
już nie ma jak przedtem
bez dialogu

93 519 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!