Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

" Initium "

W jednej chwili
Świat w Twoich oczach widzę
Tęczy kolory gubię dla Ciebie

W jesiennej scenerii
Serce czerwony dywan rozściela
Zagość w nim na zawsze...

Bądź dla mnie radości szelestem
Szumem nadziei...
Wiarą - światłem radosnym

Otul miłości nicią
Teraz kiedy gwiazdy srebrem się mienią
Serca delikatne płomienie dla Ciebie

....
Czas jesiennych uniesień.
09.2020

https://youtu.be/CiPrJlaOP3E

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!