Menu
Gildia Pióra na Patronite

dla siebie nie ma nas

w inności odkryć
to co od początku
stanowi własną część

między odległymi brzegami sygnały
jak płynące konie

światy pośród światów
mijające ciała
otaczają aury

nieistniejący
wypełniają ulice
obcych dusz

nigdy nie spotkanych

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • prohibitum amor

    3 November 2022, 21:49

    " do nieba "
    początku nigdy
    dotykając miękkość

    roztrzaskani brzegami
    w części odkryć
    stanowią świat

    istniejąc między
    - zakresu...

    Pozdrawiam Autora :))