Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

W idzi czego inni nie dostrzegają...
Z wrotne tempo sprawia, że upada...
R ozumie to o czym wolałaby nie myśleć...
O trzymała niechciany i chwiejny dar...
K oniec końców musi odejść...

7833 wyświetlenia
163 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!