Menu
Gildia Pióra na Patronite

Melodia miłości w sercach

W gramofonie serc
Płyta winylowa uczuć
Najpiękniejszą melodią
Wokalnych głosów zakochanych
Uniesienie muzykalne urocze
Troskliwe nuty dłoni
Muśnięciem melodycznym ciepła
Struktura dźwiękowa dotyku
Pokrywa czułe poruszenie
Myśli zmysłowych motyli
Rozbrzmiewa szczęście
Miłością w sercach.

19 704 wyświetlenia
138 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!