Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie zapomnę...

W głowie znowu tylko Ty,
Z oczu płynął słone łzy,
Nigdy nie zapomnę Cię,
Bo Ty jesteś częścią mnie :)

813 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący
  • AsiKa

    18 January 2014, 14:04

    Ech no właśnie....