Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zmiana

W głowie mętlik, w oczach pustka
Szare okulary
i świat też szary!
Jej osoba budzi grozę
Nie wierzą !
bo była inna
całkiem inna
Ale zbyt wszystko ja przytłacza, by być tamtą osobą
Mówią "jest po ciemnej stronie mocy ! "
Bo wygląda jak noc
czarna ciemna groźna
Nigdy już nie zobaczycie dawnej JEJ
Teraz to wrak człowieka
Ma za sobą tyle rzeczy
tragedii...
doświadczenia...
ciągle zadawała się z kłamcami
a teraz nikt nie zapłacz na jej pogrzebie
nie ma nikogo
zupełnie nikogo

7958 wyświetleń
76 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!