Menu
Gildia Pióra na Patronite

DKA

W głośnikach znów słychać DKA
Po policzku nie płynie już kolejna łza
Smutek w duszy nadal pozostaje
Mimo że nowy - ponoć lepszy - dzień nastaje
Ciężko wierzyć mi w te słowa
Lecz uspokaja mnie ta mowa
Teraz "uśmiech" sobie nucę
Zaraz ponownie do tego utworu wrócę
__________________
Pogada za oknem się poprawiła
Lecz wampirzyca żaluzje zasłoniła
I resztę dnia już tak spędziła
Słuchawki na uszy założyła

38 488 wyświetleń
228 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!