Menu
Gildia Pióra na Patronite

w tęsknym pogrążeniu

w głębokiej ciszy w osamotnieniu
z dala od Ciebie w tęsknym pogrążeniu
zaciskam powieki oczy mnie pieką
wilgotne od płaczu za Tobą

doczekać się nie mogę powrotu
Twojego do domu i na biurku
mokrych chusteczek ogromny stos
choć w rozłące całym sercem

myślami jestem przy Tobie
nie odstępuję na moment
w pogotowiu nasze telefony
sms za smsem pisze klawiatura

wsłuchuję się w dźwięk dzwonka
nie mogąc być tylko z Tobą
choć jestem ci najbliższą osobą
muszę cierpliwie czekać

bez Ciebie smutny i szary
cały mój świat nie ma sensu
choć tego nie widzisz
jak płaczę i tak cierpię

potężna moc przyciąga mnie
nie chcę abyś w bólu płakał
a śmiał się ze mną do łez
w miłości i szczęściu aż po kres

93 685 wyświetleń
898 tekstów
21 obserwujących
  • RozaR

    7 July 2022, 21:55

    Nie rycz głupia !
    Jak kocha to wróci a jak nie wróci to znajdziesz innego .
    Ładna jesteś więc długo nie będziesz czekać .

    • Victoria Angel

      8 July 2022, 08:00

      Mój mąż zawsze wraca jak na skrzydłach! :-)))

    • RozaR

      8 July 2022, 21:21

      :-))))