Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzyć

W egzystencjalnym natłoku
zdarzeń
Pomiędzy jawą, a snem
zawieszona świadomość

Życie na jawie
pełne chęci spowicia się
we śnie
W marzeniach spoczęcia
na wieki…

21 860 wyświetleń
154 teksty
80 obserwujących
  • obito

    14 September 2010, 15:27

    :)