Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cisza

W dzisiejszym dniu widziałem
znaki na niebie.
A w nich coś, co przypominało mi
Ciebie.

Może Ty wiesz coś, czego
ja nie wiem.
Ale wiedz, że jest tu ktoś, kto
czeka na Ciebie.

Nagle wiatr zza mych pleców wieje,
wtem nagle czas zamienia się w ból.
Cisza.
Tęsknię.

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
  • Cris

    3 August 2016, 12:42

    Tęskny, b.ładny...pozdrawiam.
    :)

  • Thebestkasiaa

    26 July 2016, 17:36

    Piękny wiersz CЯuelCOMA :)
    Pozdrawiam serdecznie :)

  • Emilia Szumiło

    24 May 2016, 22:18

    ładnie, delikatnie, z lekką nutą nostalgii