Menu
Gildia Pióra na Patronite

Urodzinowe Love

W dzień ten wspaniały
Dowiedział się o Tobie świat cały
Na świat przez anioły przyniesiona
Przez mamę mocno otulona

Ciekawska lecz przestraszona
Pełna cudu nieznanego
Nikt nie znał charakteru twego
Wyrosłaś wadą i zaletą okraszona

Kolejny rok życia za tobą
Pamiętaj zawsze bądź sobą
Zawsze szczera uśmiechnięta
Wiedz, że ktoś o Tobie pamięta

27 873 wyświetlenia
190 tekstów
19 obserwujących
  • kuloodporna

    19 January 2021, 22:38

    Zawsze już na zawsze........:)))))))))))

  • kati75

    19 January 2021, 09:54

    Nic nie cieszy bardziej niż to ,że ktoś o nas pamięta,szczególnie w dniu urodzin;-)