Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiesz mi

W dzień pięknej i cudownej celebracji jeden z trzech ten najważniejszy uległ degradacji. Uczucia ukłucia twojego ego tak głęboko i tak ogromnie szeroko. Idealne stało się nienawiścią swojego stwórcy, a piękno spalone, dym wypuszczam, błękit okrągły, wznosi się i ginie w przestrzeni twojej samotności. Beznadziejnie naiwnej myśli, używasz zmysłów czujesz, widzisz i słyszysz i tak nie zrozumiesz, bo twój przyjaciel twoim wrogiem stał się wszechmogącym bogiem śmiejącym się ze swojej nieudolności.

2387 wyświetleń
15 tekstów
1 obserwujący
  • motylek96

    21 July 2010, 23:02

    Treść jest nie zła,zgadzam się

  • motylek96

    21 July 2010, 22:53

    Popraw formę wiersza.Bo czyta się jak opowiadanie