Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesteśmy dorośli i stać nas na powroty

w dzieciństwie zaglądaliśmy do Muminków
dolina uspokajała a my się uczyliśmy
miło spędzać czas i teraz

z łatwością kładziemy się na moście
zapatrzeni w wodę zasłuchani w siebie
czekamy na wiosnę i powrót Włóczykija

dopóki ziemia się kręci i nas
stać na odwagę by tęsknić do siebie
wracamy bez żalu o sto samotnych

12 230 wyświetleń
103 teksty
8 obserwujących
  • kuloodporna

    13 May 2021, 22:10

    .......taki tajemniczy Włóczykij....właśnie jest moim bajkowym idolem.......😊🌼🌼🌼