Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ludzie

W dzieciństwie rozumiałaś dorosłych, a oni ciebie,
lecz gdy stałaś się nastolatką ci sami ludzie już cie nie rozszumią,
a ty nie rozumiesz ich czepiania się o wszystko m.in o to,
że ci się nie chce czegoś zrobić,
że nie ma cie cały dzień w domu,
chociaż poprzedniego dnia mieli pretensje o to,
że cały dzień siedzisz przed komputerem itd...

161 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
  • krysta

    5 July 2013, 12:13

    jak wiedzą,że siedzisz przed komputerem cały dzień tzn., że siedzą obok - czyż nie ?

  • AsiKa

    5 July 2013, 02:10

    Fajna myśl:)
    bo nie wiersz:(
    ale mądre zdania..

  • krysta

    5 July 2013, 00:37

    :)